Nieuw boek verkrijgbaar

Het nieuwe boek – een vereenvoudigde versie van mijn vorig boek – is nu verkrijgbaar. Dit boekje is er gekomen omdat sommigen duidelijk maakten dat de tekst in mijn boek soms net iets te moeilijk was voor hen (vooral zij die geen biologie-achtergrond hebben). Het nieuwe boekje bevat ook iets meer fotomateriaal. A4 formaat- 78 blz.

Kan DNA zichzelf maken? Kan een levende cel zomaar toevallig ontstaan? Leiden mutaties tot het ontstaan van nieuwe soorten? Klopt de identificatie van fossielen wel altijd, en is de naamgeving wel juist? Wat zijn levende fossielen? Met welke fossielen werd er geknoeid? Is uitsterving een bewijs voor evolutie? Zijn die fossielen wel zo oud als ze beweren? Lees het allemaal in dit boekje!

Het is te bestellen via Lulu.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s