Evolutietheorie ontkracht: Deel 3: Levende fossielen

In deze nieuwe videoreeks zullen we stap voor stap alle problemen en inconsistenties bespreken van de (neo-darwinistische) evolutietheorie. Deze video’s gaan dieper in op de materie dan wat in eventuele voorbije lezingen werd verteld.

In deze derde aflevering zullen we het fenomeen van ‘levende fossielen’ bespreken en zien hoe een misleidende (andere) wetenschappelijke benaming de illusie van evolutie creëert. Verder kijken we of uitsterving een bewijs voor evolutie is.

 

Een gedachte over “Evolutietheorie ontkracht: Deel 3: Levende fossielen

  1. Levende fossielen die zo gezegd al miljoenen jaren bestaan? Precies vanuit het geloof in de evolutietheorie is dat pure nonsens. Dat zou immers betekenen dat de levensomgeving, de natuurlijke vijanden en het beschikbare voedsel voor die planten of dieren ook miljoenen jaren onveranderd gebleven zijn, waardoor die creaturen zich niet hoefden aan te passen. De evolutietheorie zit vol met tegenstrijdigheden en anomalieën; er klopt gewoonweg niets van.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s