Evolutietheorie ontkracht: Deel 4: Evolutie van de mens

In deze videoreeks zullen we stap voor stap alle problemen en inconsistenties bespreken van de (neo-darwinistische) evolutietheorie. Deze video’s gaan dieper in op de materie dan wat in eventuele voorbije lezingen werd verteld.

In deze vierde aflevering gaan we dieper in op het zogenaamde fossiel bewijs voor de evolutie van de mens. We bekijken de fossielen van onze zogenaamde ‘vroege voorouders’, alsook die van de ‘meer recente voorouders’ die binnen het geslacht ‘Homo’ werden geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s