Gedrukt boek bestellen

Er zijn twee boeken verkrijgbaar: de eenvoudige editie en de  gewone editie (beiden in kleur en zwart-wit).

NIEUWE UITGAVE: De evolutietheorie ontkracht – eenvoudige en beknopte editie (A5 – 132 blz – in zwart-wit (€ 8) of in kleur (€15 ))

€ 8,00 – Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
€ 14,00 – Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

Ideaal voor de leek en voor de jongeren!


De evolutietheorie ontkracht – de gewone (uitgebreide) editie (A5 – 196 blz – in zwart-wit (€ 10) of in kleur (€ 19))

Hierin (in de herziene editie, die binnenkort wordt uitgegeven) wordt dieper ingegaan op het geologisch archief, het actualiteitsprincipe en de geochronologie, het celbiologisch bewijs (genetica en celbiologie), het fysisch bewijs en het biologisch bewijs voor evolutie. Ook een extra hoofdstuk over de evolutie van de amfibieën. 

€ 10Support independent publishing: Buy this book on Lulu.
€ 20Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zwartwit versies zijn beiden beschikbaar (of zullen beiden beschikbaar zijn) via Bol.com en Amazon. Daar kan men ook met bancontact betalen.

Voor bestellingen via LULU: Verander de taal eerst naar het Nederlands (klik op het vlagje). Gebruikt de code ONESHIP om gratis verzending te hebben. Indien deze op het ogenblik niet geldig is, gebruik dan LULU15 (15% korting) of wacht gewoon af totdat de code ONESHIP wel weer werkt (zie ook Nederlandse homepagina van LULU).

Lukt het niet om het boek te bestellen? Neem gerust contact op. U kunt doorgaans ook een exemplaar kopen bij de auteur zelf.