Gedrukt boek bestellen


De evolutietheorie ontkracht – de gewone editie, geheel herzien en uitgebreid (A5 – 252 blz):
€ 16,00 –

Samenvatting van de gewone editie:

Is de evolutietheorie wel zo waterdicht als ze ons willen doen geloven? In dit boek worden de zogenaamde bewijzen voor de evolutietheorie grondig onder de loep genomen. Er wordt ingegaan op wat Darwin schreef in “On the Origin of Species”. Vervolgens wordt het bewijs in het geologisch archief, het fysisch bewijs, het celbiologisch bewijs, het biologisch bewijs en het wiskundig bewijs van naderbij bekeken. Dekee doet onder andere uit de doeken hoe wordt geknoeid met de classificatie van fossielen en hoe bepaalde fossielen worden ‘verbeterd’ om bewijs voor evolutie te leveren. Hij toont eveneens zacht weefsel dat werd gevonden in dinosauriërfossielen en problemen in de chronostratigrafie van onder andere de Opaalkust. Hij toont wat hij niet te zien kreeg aan de universiteit. Tot slot vertelt hij over wat hem de doorslag gaf om een punt te zetten achter zijn biologiestudies.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bestel via LULU (€16.00)

Bestel via Bol.com (€19,85)

 


De evolutietheorie ontkracht – eenvoudige en beknopte editie (A5 – 132 blz – in zwart-wit (€ 8) of in kleur (€12))
€ 12,00 –
€ 8,00 –

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestel in kleur op LULU (€12)

Bestel in zwart-wit op LULU (€8)

Bestel in zwart-wit op Amazon (€10,80)

Ideaal voor de leek en voor de jongeren!


Voor bestellingen via LULU: Verander de munteenheid onderaan de webpagina naar EUR. De geldende kortingen staan altijd vermeld op de homepagina.

Lukt het niet om het boek te bestellen? Neem gerust contact op. U kunt doorgaans ook een exemplaar kopen bij de auteur zelf.

%d bloggers liken dit: