Expositie

Ik opteer om misschien binnenkort mijn tentoonstelling of expositie omtrent evolutie op te zetten op diverse locaties (in België). Op die manier is er eens voor de geïnteresseerden mogelijkheid de didactische expositie met eigen ogen te bezien, elkaar te ontmoeten, te babbelen, en evt folders mee te nemen of een boek te kopen.

Wie interesse heeft om de expositie naar eigen dorp of stad te brengen en een geschikte locatie weet, en geïnteresseerden weet, geef gerust een seintje.

One Comment on “Expositie

  1. Michael: I, too, had been a biology major, pre-med. God, in His Goodness, saved me from that path. Also, I appreciate your dreams in which you received God’s Truth. The world shouts loudly and drowns out God’s still, small voice. So, He reaches us in the quietness of our sleep. May Our Lord Bless you and Our Lady keep you.
    Tracy Sadowski

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: