Nieuwe editie!

Drie jaar na het verschijnen van de geheel herziene en uitgebreide editie (2020), begon het te kriebelen om het boek nog wat meer uit te breiden. Vooral het zogenaamde bewijs voor de evolutie van het paard werd nog niet besproken; dit is nu toegevoegd aan het boek (en zeer makkelijk onderuit gehaald). Ook werd bvb. bij ‘biologisch bewijs’ het ‘biologisch geïnspireerd ontwerp’ aangesneden. Ook de appendix is uitgebreid, en de lijst met ‘levende fossielen’ is uitgebreid. Het boek is nu 314 blz. dik (ipv. 248). Met andere woorden: het boek is ‘vollediger’ geworden.

Ik heb nu gekozen voor een hardcover (omdat het nu haalbaar is qua prijs, in tegenstelling tot in 2018); dat was altijd al mijn droom geweest. Daardoor is de prijs wel ietsje duurder. Maar nog altijd goedkoper dan andere boeken over dat onderwerp (het boek over evolutie van een prof van de UGent, paperback zelfde formaat en 300 blz, niet in kleur, kost bijna 30 euro).

Het resultaat mag er zijn:

Het boek is te bestellen voor de prijs van €21,00 (excl. btw en verzending). Bestellen kan via LULU: https://www.lulu.com/shop/micha%C3%ABl-dekee/de-evolutietheorie-ontkracht/hardcover/product-ygqd9e.html

Wie niet via LULU kan bestellen, kan er binnenkort wel via mij bekomen.

De vorige edities (die natuurlijk ook goed zijn, maar minder ‘compleet) kan men altijd weggeven aan iemand…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: