De evolutietheorie ontkracht: Schelpen (pdf)

Ik heb nog een vervolg of een ‘supplement’ op mijn boek over evolutie gemaakt, nl. een apart werk over schelpen. Het is wat ik min of meer in de video vertelde, maar dan een stuk uitgebreider en met veel fotomateriaal. U kunt de pdf gratis downloaden. Het boekje is hier gedrukt te verkrijgen.

One Comment on “De evolutietheorie ontkracht: Schelpen (pdf)

  1. Dag Michaël,

    Proficiat, prachtige foto’s. Ik ga het gedrukt boekje alvast bestellen (hopelijk toch in kleur?) en lekker in mijn zetel lezen.

    Groetjes

    Leo Duym

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: